در گوشی های جدید سامسونگ یک سیستم امنیتی جدید به نام Factory Reset Protection اضافه شده است که کار آن به این صورت است که اگر شما موبایل خود را ریست فکتوری بکنید و قبل از آن با یک حساب جیمیل موبایل خود را همگام سازی کرده باشید ، حتما برای ادامه کار و ریست کردن گوشی خود باید با آن اکانت وارد شوید و در غیر این صورت موبایل شما بدون استفاده می شود. در این پست از آی ترفند روشی را به شما آموزش می دهیم که توسط آن می توانید از این مشکل به راحتی عبور کنید.

  • ۰۱ تیر ۱۳۹۶
  • 73,754 بازدید
  • ۲۶
  • I AM IRANIAN
ادامه مطلب


کانال تلگرام آی ترفند